Installatietechniek
de Jong in Urk

CV, vloerverwarming, sanitair, gas, water & riool

Installatietechniek de Jong biedt uiteenlopende diensten

Bent u op zoek naar een installateur in Urk? Is uw CV toe aan een onderhoudsbeurt? Moeten uw leidingen vervangen worden? Wilt u eindelijk uw huis voorzien van die felbegeerde vloerverwarming? Installatietechniek de Jong komt graag bij u langs!

Bekijk hieronder een overzicht van onze diensten. Staat uw onderwerp er niet tussen? Geen nood, neem gauw contact met ons op en bespreek uw mogelijkheden. Installateur de Jong komt geheel vrijblijvend bij u op bezoek voor een inventarisatie.

Diensten

  • Levering en installatie van uw CV en ketels
  • Renovatie van uw riolering
  • Verlegging van uw water- en gasleidingen
  • Diverse gaskeuringen
  • Onderhoud en vernieuwing van uw sanitair

Levering & installatie van uw Cv & ketels

Cv-ketels zijn er in verschillende soorten en maten. De juiste keuze is afhankelijk van uiteenlopende factoren, zoals de grootte en isolatie van uw huis. Is uw Cv toe aan vervanging of een onderhoudsbeurt? Bent u op zoek naar een installateur voor uw nieuwe ketel? Installatietechniek de Jong voorziet u van deskundig advies en een snelle afhandeling tegen een zachte prijs.

Naast de installatie en het onderhoud aan uw bestaande Cv, kunt u bij ons ook terecht voor het bestellen van een compleet nieuwe set. Laat u adviseren en inspireren door onze installateur en maak gauw een afspraak.

Renovatie van uw riolering

Heeft u problemen met uw riolering? U bent niet de enige. Jaarlijks krijgen duizenden huishoudens te kampen met verstoppingen, lekkages, breuken en ander ongemak. Dat is niet raar als u zich bedenkt wat een rioleringsbuis allemaal te verduren krijgt in een jaar tijd.

Om uw lekkage, verstopping of breuk zo snel mogelijk op te lossen en uw ongemak zo veel als mogelijk te beperken, belt u Installatietechniek de Jong.

Uw riolering wordt vakkundig onderzocht en gerenoveerd zonder breek- of graafwerk. U vindt bij Installatietechniek de Jong gegarandeerd een passende oplossing voor de renovatie van uw riolering.

 

De beste zorg voor uw sanitair en water

Installatietechniek de Jong in Urk verzorgt u graag van een geschikt systeem voor uw sanitair en overige watervoorzieningen. Het sanitair behoort tot één van de belangrijkste voorzieningen in uw badkamer. Het is belangrijk dat het gehele systeem goed onderhouden wordt en naar behoren werkt.

Installatietechniek de Jong biedt onderhoud aan uw huidige sanitaire systeem of voorziet u van een compleet nieuw ontwerp. Deze wordt uiteraard met zorg voor u geïnstalleerd en aangesloten. U kunt bij ons ook terecht voor de inkoop.

Bel gauw voor meer informatie.

Water- en gasleidingen verleggen in badkamer & keuken

Begint u binnenkort aan de verbouwing van uw woning? Trekt u net in? Of ondervindt u terugkerende problemen met uw water- en gasleidingen? Installatietechniek de Jong komt graag langs om ook uw leidingen te verleggen. 

Tijdens het installeren van een nieuwe badkamer of keuken moeten doorgaans een aantal leidingen verlegd worden. Omdat de indeling van de ruimtes verandert, moeten de leidingen daarop worden aangepast.

Dit kan op verschillende manieren. Installateur de Jong bespreekt graag uw wensen en de mogelijkheden tijdens een inventarisatiebezoek aan huis. U bent bij Installatietechniek de Jong gegarandeerd van een ideale oplossing en een uitstekende afwerking.

Maak meteen een afspraak.

Installatietechniek de Jong werkt met topmerken

Installatietechniek inmiddels een goede band opgebouwd met leveranciers van verschillende topmerken. Dankzij onze jarenlange ervaring voorzien wij onze klanten altijd van de meest uitsluitende met de beste merken en leveranciers voor een ideaal resultaat in uw installatie.

Laat u informeren en bekijk gauw onze leveranciers.

Sanitair:

Verwarmingsketels en Cv's:

Gasafvoer:

Henkko Meubelen

Afgeronde projecten

Een korte blik in onze keuken. Installatietechniek de Jong heeft jarenlang ervaring en gaat vaktechnisch te werk. Klik op de foto voor een grotere afbeelding.